?

Zajedno mijenjajmo realnost jer djeca ne mogu čekati!

Bez vode nema života. Gotovo 450 milijuna djece nema pristup pitkoj vodi, no uz Vašu pomoć možemo osigurati pristup vodi i osnovnim sanitarnim uvjetima za svako dijete.

Postanite Čuvar djetinjstva i osigurajte sve što je potrebno djeci da odrastaju u sretne i zdrave osobe.

Zajedno možemo promijeniti realnost!

Kako sve Čuvari djetinjstva pomažu djeci u Hrvatskoj i svijetu saznajte u Muzeju realnosti od 12. do 18.12. 2016. u Zagrebu i od 14. do 18.12.2016. u Zadru.

 UNICEF Muzej realnosti u Zagrebu i Zadru

Iznos moje mjesečne donacije je:

30 kn
50 kn
100 kn
12 mjeseci
18 mjeseci
24 mjeseca
Vrijeme trajanja moje mjesečne donacije je {{ durationLabel }}.
MOLIMO ISPUNITE SVA POLJA
Pridružite se Čuvarima djetinjstva!

* Ako Vaša platna kartica ističe prije odabranog vremena trajanja mjesečne donacije, Vaše će se donacije nastaviti samo ako izdavatelj Vaše kartice to dopušta. U protivnom, Vaše će redovite donacije biti moguće samo do datuma isteka Vaše platne kartice.

* Nove podatke o platnoj kartici te druge izmjene (poput iznosa mjesečne donacije ili obustave mjesečnih donacija) možete nam javiti na broj telefona 01/2442-660 ili e-mailom na donacije@unicef.hr.

Postanite dio rastuće zajednice koja ulaže u djecu!

Čuvari djetinjstva su zajednica dobrih ljudi koji svojim redovitim donacijama pomažu UNICEF-u osigurati uvjete za uspješno ostvarivanje dječjih prava, njihovu zaštitu, zdravlje, jednakost i obrazovanje. Zahvaljujući njihovoj podršci UNICEF može provoditi važne aktivnosti za bolje životne uvjete djece, ali i u najbržem roku pružiti humanitarnu pomoć djeci u kriznim situacijama u Hrvatskoj i svijetu. Čuvari djetinjstva potvrđuju ideju da svako dijete ima pravo na zdravo, sigurno i bezbrižno djetinjstvo i iz dana u dan poboljšavaju realnost tisuća djece, osiguravajući im bolju budućnost.